fb pixel

NLP PRACTITIONER

Cursul online de NLP care te învață cum să scapi de pilotul automat care îți controlează viața, să depășești toate obstacolele care te țin blocat și să devii propriul tău terapeut.

25 Martie 2023 - 12 Noiembrie 2023

Pentru cei care vor să își maximizeze potențialul și să își folosească puterea minții pentru a avea o viață fericită și armonioasă

Accesează-ți puterea interioară și transformă fricile, blocajele și limitările în aliați și oportunități
în doar 8 luni!

Înveți cum funcționează tehnicile NLP, utilizate de cei mai de succes oameni din toate domeniile, crești, te dezvolți și creezi o schimbare permanentă în viața ta.

Curs acreditat susținut de Ștefan Sandu, Master Trainer NLP, Coach și Hipnoterapeut, cu +22 ani experiență în antrenarea oamenilor pentru evoluția lor personală.

Program experiențial de dezvoltare personală prin tehnici NLP, cu aplicare atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Curs complet de 8 luni, la finalul căruia obții certificarea de Practician NLP. Diplomă este recunoscută național (emisă de ARONLP – Asociația Română pentru NLP) și internațional (emisă de EANLP – Asociația Europeană pentru NLP)

În doar 8 luni, cu ajutorul exercițiilor practice înveți cum să-ți accesezi inconștientul și să folosești puterea gândurilor pentru a-ți atinge obiectivele și a aduce armonie în viața

Primești Suport de curs în format Scris, Video și Audio și toate înregistrările webinariilor live

Desfășurare online – 25 Martie 2023 – 12 Noiembrie 2023 | 8 luni | 1 weekend pe lună

Curs acreditat, online, pe Zoom | Feedback personalizat | Grup Privat de Whatsapp | Tehnici și secrete NLP testate | Folosești NLP pentru a face schimbări pozitive în viața ta | 7 Mastermind-uri live interactive | Diploma recunoscută național și internațional | Suport de curs video, audio, scris

Toate înregistrarile (inclusiv cele de la Mastermind) vor fi disponibile pe Grupul Privat de Facebook, și le poți revedea oricând simți nevoia.

Diplomele pe care le primești la finalul cursului sunt acordate de asociațiile:
Internațională - EANLP și Națională - ARONLP

Acreditare EANLP
Acreditare ARONLP

Înscrie-te la curs până pe
23 Martie ora 23:59 și primești
8 BONUSURI SURPRIZĂ

🎁 Bonus #1 – 7 Mastermind-uri LIVE GRATUITE între module, unde vorbim despre aplicabilitatea tehnicilor învățate în domeniile cele mai importante din viața ta ( relații, carieră, sănătate);

🎁 Bonus #2 – 8 Ședințe de mentorat legate de curs​ în care discutăm ceea ce nu ai înțeles în curs sau vrei să aprofundezi;

🎁 Bonus #3 – Acces LIFETIME (pe viață) la curs. Plătești o dată și participi de câte ori ai nevoie. Fie că simți că este un modul pe care vrei să ți-l reamintești sau vrei să reiei tot cursul, ești binevenit la oricare din edițiile următoare;

🎁 Bonus #4 – Acces în grupul privat de Whatsapp​ – aici primești materialele și suporturile de curs, ai posibilitatea de a pune întrebări și unde te vei putea conecta cu colegii tăi.

🎁 Bonus #5 – Webinar LIVE ”Cum îți dai seama că partenerul te abuzează emoțional.” Invitat special Manuela Papadopol, Psiholog clinician, Psihoterapeut şi Psihoterapeut-Hipnoterapeut la Recall Healing Romania;

🎁 Bonus #6 – Webinar LIVE ”Mănânci că ți-e foame sau că ți-e poftă?” Invitat special Iulia Bledea, Tehnician nutriționist, Antrenor de fitness, Autoare de cărți pentru slăbit și stil de viață sănătos și Fondatoarea NutriFitUp;

🎁 Bonus #7 – Webinar LIVE ”EFT – Autovindecarea emoțiilor și rutină antistres” Invitat special Carmen Mureșanu, Specialist Tehnici de Echilibrare Emoțională (EFT);

🎁 Bonus #8 – Webinar LIVE ”Psihosexualitatea în dinamica cuplului” Invitat special Mari Macovei, Psihoterapeut, Sexolog și Hipnoterapeut.

Manuela Papadopol, Psiholog clinician, Psihoterapeut şi Psihoterapeut-Hipnoterapeut la Recall Healing Romania

Iulia Bledea, Tehnician nutriționist, Antrenor de fitness, Autoare de cărți pentru slăbit și stil de viață sănătos și Fondatoarea NutriFitUp

Carmen Mureșanu, Specialist Tehnici de Echilibrare Emoțională (EFT)

Mari Macovei, Psihoterapeut, Sexolog și Hipnoterapeut

Primești feedback constant de la mine pe toată durata celor 8 luni, astfel încât să poți implementa tehnicile învățate în orice domeniu din viața ta.

Mergi mereu cu frâna trasă, cu frică de eșec sau chiar cu teama de succes?

Ți s-a întâmplat să nu poți începe o sarcină din cauza lipsei de experiență, a banilor sau timpului? Nu poți finaliza o sarcină pentru că nu crezi că vei fi suficient de bun?

Sau ți-ai atins obiectivul, dar te simți ca un impostor?

Acestea sunt probleme cu care se confruntă mulți oameni.

Lipsa încrederii și a puterii interioare, conflicte la serviciu sau acasă, o viață trăită pe pilot automat- așteptând să vezi ce-ți aduce ziua de mâine.

Fără să poți să îți vindeci traumele sau să îți controlezi emoțiile, acestea te duc adesea la o viață trăită doar pe jumătate, nemotivat și incapabil să acționezi spre adevărata ta misiune și o viață plină de abundență.

Când încep această călătorie, oamenii o fac fie atunci când sunt jos și simt că nu mai au altă alternativă, fie atunci când au început deja dezvoltarea, au realizat cât de multe abilități au încă de dobândit, și sunt hotărâți să le obțină. Să își împlinească visurile.

Oriunde ești tu în această călătorie numită viață, permite-mi să fiu ghidul tău.

Nu o să te ajut să te vindeci, să faci bani sau să creezi relații fericite, dar o să îți ofer toate uneltele pentru ca TU să devii acea persoană care le poate face. Vei deveni propriul tău terapeut.

Tot ce trebuie să faci este să îți dorești, să fii prezent, să îți dai voie să crezi și indiferent cât de stupide sau nepotrivite ți se vor părea unele exerciții, să le faci cu toată deschiderea.

Și atunci, îți promit că vei reuși să descoperi puterea ta interioară și vei trăi o viață la care nici nu visezi.

Imaginează-ți cum ar fi viața ta: liberă de credințe sau emoții distructive, o viață plină de recunoștință, bucurie și armonie cu tine și cei din jur!

Începe să lucrezi la viața pe care ți-o dorești, cu NLP Practitioner!

Acest curs te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau sute de ori.

INVESTIȚIA ÎN EDUCAȚIE este cea mai bună investiție​.

GÂNDEȘTE-TE UN PIC… Dacă un singur exercițiu din curs te ajută să-ți renegociezi salariul sau un contract cu un client și să obții o creștere de doar 500 lei/lună, în cele 8 luni de curs ți-ai recuperat total investiția în curs.​

Nu crezi că merită?​

Acest curs te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau sute de ori.

INVESTIȚIA ÎN EDUCAȚIE este cea mai bună investiție​.

GÂNDEȘTE-TE UN PIC… Dacă un singur exercițiu din curs te ajută să-ți renegociezi salariul sau un contract cu un client și să obții o creștere de doar 500 lei/lună, în cele 8 luni de curs ți-ai recuperat total investiția în curs.​

Nu crezi că merită?​

NLP PRACTITIONER ESTE PENTRU TINE DACĂ

EȘTI ANTREPRENOR

Fie că ești la început de drum sau ai o afacere de succes, ca antreprenor ai mereu noi abilități de îmbunătățit pentru dezvoltarea afacerii tale, dar și pentru stabilirea unui echilibru între afacere și viața personală.

Iată doar câteva moduri în care NLP Practitioner te poate ajuta:

 • Vei comunica mai ușor cu angajații și clienții tăi, prin învățarea tehnicilor de comunicare non-verbală și verbală care funcționează cel mai bine în anumite situații.
 • Îți îmbunătățești abilitățile de leadership și dezvoltarea de metode mai eficiente în conducerea echipei tale.
 • Îți dezvolți motivația și concentrarea prin învățarea tehnicilor de programare mentală care te ajută să îți atingi obiectivele și să-ți îmbunătățești performanța.
 • Îți rafinezi abilitățile de vânzare și marketing prin învățarea tehnicilor de influențare și persuasiune care funcționează cel mai bine în contextul lor specific de afaceri.

EȘTI ANGAJAT

Fie că ai o funcție de conducere sau ești specialist în departamentul tău, NLP Practitioner te ajută să:

 • îți dezvolți abilități sociale pentru o comunicare mai bună cu colegii sau clienții,
 • îți dă acces la puterea minții și a subconștientului pentru a-ți maximiza potențialul
 • ai o înțelegere mai profundă a ta, astfel încât să poți identifica oportunități și depăși obstacole.

VREI SĂ DEVII SPECIALIST NLP

Dacă îți place să lucrezi cu oamenii, ești coach, psiholog și vrei să înveți noi tehnici prin care îi poți ajuta pe alții, atunci NLP Practitioner este primul pas.

 • Vei învăța cum să folosești NLP pentru a-ți schimba viața ta și a clienților tăi.
 • Cu NLP Practitioner vei putea lucra cu mintea și subconștientul,
 • Vei rupe credințe și tipare negative și vei descoperi instrumente puternice pentru a crea succes și schimbare.
 • Cursul este acreditat atât național de ARONLP, cât și internațional de EANLP.

EȘTI PROFESOR

A fi profesor este o provocare continuă, dar și o mare responsabilitate. Într-o lume în continuă schimbare, cu copii crescuți cu acces la tehnologie de la vârste fragede, este important să reușești să vorbești pe limba lor.

 • NLP Practitioner te ajută să fii mai fericit la locul de muncă, cu un sentiment mai mare de satisfacție știind că poți ajuta fiecare elev să își descopere potențialul.
 • Vei reuși să creezi relații mai bune cu elevii tăi, să poți vorbi pe înțelesul lor și vei reduce stresul în clasă și în afara acesteia.

VREI SĂ TE DEZVOLȚI

NLP Practitioner este o unealtă puternică în dezvoltarea personală și îmbunătățirea relațiilor cu cei din jurul tău, inclusiv cu familia, copiii sau prietenii.

 • NLP Practitioner te ajută să schimbi anumite modele de gândire și comportament care îți pot limita dezvoltarea personală și relația cu cei din jur. De exemplu, înveți să gestionezi mai bine stresul, emoțiile sau să comunici mai eficient.
 • Îți dezvolți abilități de ascultare activă, înțelegi și îți exprimi mai bine propriile nevoi și găsești modalități de a colabora mai bine atât cu un șef dificil cât și cu un adolescent nemulțumit.
 • Obții o înțelegere mai bună a emoțiilor și comportamentului celor din jur și îți îmbunătățești capacitatea de a ta adapta la diverse situații și oameni.
 • Îți vindeci emoțiile și îți îți găsești puterea interioară de a-ți urma visurile și de a-ți găsi propria misiune în viață.

Iată ce spun cei care au participat la edițiile anterioare de NLP Practitioner:

Play Video
Eva Szabo - Medic
Play Video
Mihai Neguș - Antreprenor
Play Video
Daniel Bocșan - Întreprinzător, Trainer
Play Video
Monica Kele - Manager
Play Video about Ce ți-a adus bun cursul de NLP?

Locurile sunt limitate la 25 pentru ca fiecare persoană să poată primi feedback personalizat.

Prețul pentru această ediție: 4200 lei

CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN 2 RATE DE 2200 LEI SAU ÎN 8 RATE A CÂTE 580 LEI!

APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII

Curs online pe Zoom | Feedback personalizat | Grup Privat de Whatsapp | Tehnici și secrete NLP testate | Folosești NLP pentru a face schimbări pozitive în viața ta | 7 Mastermind-uri live interactive

10 Motive pentru care să te înscrii în NLP Practitioner

1

Îți crește încrederea în tine și puterea interioară și te transformi dintr-o persoană obișnuită în una extraordinară, eficientă, cumunicativă și influentă.

2

Îți dă unelte pentru performanță și acțiune, astfel încât să poți atât modela persoane de succes, dar, de asemenea, să poți identifica ușor resurse care te pot ajuta să-ți îndeplinești obiectivele.

3

Devii un maestru în comunicare, dezvoltându-ți capacitatea de a înțelege și interpreta corect mesajele verbale sau non-verbale ale persoanei cu care comunici, de a capta atenția oamenilor și a-i influența pozitiv.

4

Ai acces la puterea minții și a subconștientului tău, scapi de tiparele mentale distructive și înveți să-ți concentrezi gândurile pentru a-ți atinge obiectivele.

5

Îți controlezi și vindeci emoțiile distructive și înveți cum să-ți amplifici emoțiile pozitive de încredere în sine, bucurie și fericire, voința și entuziasm sau motivație.

6

Devii conştient de propria putere şi o foloseşti pentru a-ţi demonta toate barierele mentale (frici, blocaje, limitări) ca să le transformi în aliaţi şi oportunităţi.

7

Găseşti echilibrul mult dorit între viaţa personală şi cea profesională ca să te poţi bucura pe îndelete de pasiuni şi timp liber.

8

Ghidezi, influenţezi şi sprijini pe alţii în crearea propriului succes.

9

Îți descoperi misiunea și scopul vieții tale. Îți antrenezi creativitatea și recunoștința pentru a-ți descoperi adevăratul tău scop.

10

Trăiești experiența meditației și descoperi cine ești cu adevărat, afli cum să te pui în contact cu sufletul tău, cu vocea ta interioară și îți trezești energia spirituală.

Despre Ștefan Sandu

Webinar

Sunt Ștefan Sandu și de peste 22 de ani ajut oamenii să iși descopere adevăratul lor potențial și să depășească barierele mentale ( frici, blocaje, limitări) pentru a-și construi vieți mai frumoase, pline de armonie, pace și iubire.

Sunt Master Trainer NLP, Master Coach NLP și Hipnoterapeut, iar de-a lungul timpului am fost alături de peste 2000 de persoane, în călătoria lor de vindecare și transformare interioară prin cursurile de NLP Practitioner, Coaching, tabere de Vindecare Emoțională, cursuri de NLP Practitioner, NLP Master, NLP în Business sau cursul de Constelații Familiale.

Mă ghidez întotdeauna după credința: “Tot ceea ce faci prin gândurile, acțiunile și comportamentele tale să fie în armonie cu tine însuți, cu ceilalți și cu natura!

Fiecare dintre noi trecem, mai devreme sau mai târziu, prin experiențe neplăcute, extreme, chiar drame. Și eu am trecut, și nu o dată, de mai multe ori.

Îmi amintesc de momentele de criză financiară care îmi destabilizaseră relațiile familiale și de business. Un coșmar mult prea real care paraliza și distrugea încet, dar sigur, temelia încrederii în mine și a voinței de a acționa.

Aș fi acționat, dar cum?

Și chiar dacă aș fi știut cum, prin ce anume, cu ce instrumente? Totuși, voiam să ofer celor apropiați și familiei afecțiune și stabilitate

Dar, când am ajuns să conștientizez că: “A trăi înseamnă a te vindeca și a te reînnoi în fiecare zi, dar și a te regăsi și a te recuceri”(Henri Frederic Amiel), am început imediat să mă orientez către interior și să îmi dedic timp și spațiu pentru a identifica ce mă împiedică în parcursul meu, ca sa mă pot vindeca pentru a merge mai departe. Tehnicile și exercițiile din NLP (Programare Neuro Lingvistica) m-au ajutat cel mai mult, ele au fost cheia care mi-a schimbat întreaga existență – practic, un nou statut, o relație împlinită cu soția și copiii, un business reinventat și adaptat momentului.

Vindecarea acelor răni mi-a adus o mare bucurie, și mie și celor apropiați, însă adevărata satisfacție a venit din faptul că i-am ajutat și pe ceilalți să își depășească și rezolve propriile blocaje, fie personale, fie profesionale.

Am început cu oamenii din echipa mea, ulterior au urmat cei care s-au înscris la cursurile NLP pe care le susțin în prezent.

Cum funcționează cursul?

1

1 weekend pe lună

sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, vom avea curs live pe Zoom.

2

70% din timp

vom face exerciții și jocuri și vei primi feedback instant, e o experiență foarte apropiată de cea de la cursul fizic, adaptat la mediul online.

3

Până pe 12 Noiembrie

îți vei dezvolta abilitățile de comunicare, capacitatea de a explora subconștientul, tehnicile și puterea de a ieși din blocaje și a schimba credințe și bariere mentale.

Poți parcurge oricând lecțiile

Cursurile vor fi înregistrate. Le poți parcurge oricând, însă îți recomand să ții pasul cu ritmul cursului, dacă vrei să obții rezultatele dorite.

Vei avea acces pe viață la lecțiile cursului, dar vei primi feedback la exerciții doar pe perioada desfășurării lui.

Ce este NLP

Programarea neuro-lingvistică (NLP) este o metodă de dezvoltare personală care se concentrează pe modul în care gândim, comunicăm și ne comportăm.

A fost dezvoltată în anii ’70 de către Richard Bandler și John Grinder, care au studiat comunicarea umană și au identificat modele și strategii eficiente de comportament și comunicare.

NLP te ajută să înveți să comunici mai eficient, să îți dezvolți încrederea în sine, să îți îmbunătățești abilitățile de leadership și să depășești limitele personale sau profesionale.

Practicienii NLP utilizează tehnici specifice precum modelarea comportamentului, reprogramarea mentală și hipnoza pentru a ajuta persoanele să își atingă obiectivele și să își îmbunătățească viața.

NLP-ul poate fi aplicat într-o gamă largă de situații și domenii, inclusiv în afaceri, marketing, management, relații personale și dezvoltare personală.

De asemenea, poate fi utilizat în combinație cu alte tehnici de terapie și coaching, pentru a obține rezultate mai eficiente și durabile.

NLP-ul este o metodă puternică de dezvoltare personală și profesională, care ajută oamenii să își depășească limitele și să își îmbunătățească calitatea vieții.

Cum funcționează NLP

NLP este o metodă de dezvoltare personală care se bazează pe studiul modului în care limbajul și comportamentul uman afectează psihicul și modul de a percepe lumea.

Principiul de bază al NLP este că toate experiențele noastre sunt stocate în creier într-un limbaj specific, care poate fi accesat și modificat pentru a schimba modul în care percepem realitatea și ne comportăm în consecință.

Această metodă se concentrează pe dezvoltarea abilităților de comunicare și pe înțelegerea proceselor mentale care stau la baza comportamentului uman.

Prin intermediul tehnicilor NLP, îmbunătățim comunicarea, gestionăm mai eficient stresul și anxietatea, îmbunătățim stima de sine și se realizează obiectivele personale și profesionale.

Elemente fundamentale ale NLP-ului sunt: limbajul, comportamentul și gândirea. Acestea sunt interconectate și se influențează reciproc, astfel încât, modificând unul dintre ele, se poate schimba întregul sistem.

NLP folosește o serie de tehnici, precum reprezentarea vizuală, metaforele, hipnoza și tehnici de ancore, pentru a ajuta persoana să își schimbe comportamentul și gândirea în mod pozitiv și să își atingă obiectivele într-un mod eficient.

Cum arată structura cursului

Modulul 1 - Relaționare și comunicare nonverbală avansată​

Modulul 2 - De vorbă cu mintea ta​

Modulul 3 - Setarea și atingerea obiectivelor​

Modulul 4 - Influențare și persuasiune​

Modulul 5 - Modelul Milton și transa Eriksoniană

Modulul 6 - Linia Timpului

Modulul 7 - Integrarea părților conflictuale și vindecarea fobiilor

Modulul 8 - Strategii NLP

Calendarul cursului

Modulul 1: 25-26 Martie 2023
Modulul 2: 29-30 Aprilie 2023
Modulul 3: 20-21 Mai 2023
Modulul 4: 24-25 Iunie 2023
Modulul 5: 22-23 Iulie 2023
Modulul 6: 16-17 Septembrie 2023
Modulul 7: 14-15 Octombrie 2023
Modulul 8: 11-12 Noiembrie 2023
Modulul 9: Opțional – Tabără

Să recapitulăm ce primești

☀️ Curs complet NLP (8 Module) în format experiențial

1520 Euro

☀️ Suport de curs în format video, audio și scris

100 Euro

☀️ Diplomă recunoscută național și internațional

100 Euro

☀️ 8 Mastermind-uri între module

400 Euro

☀️ 8 Ședințe de mentorat

400 Euro

☀️ Răspunsuri la întrebări pe grupul de WhatsApp

100 Euro

☀️ Accesul la cele 4 Webinarii LIVE susținute de specialiști invitați

400 Euro

TOTAL

3020 Euro

Prețul pentru această ediție: doar 4200 lei (adică aproximativ 857 euro)

CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN 2 RATE DE 2200 LEI SAU ÎN 8 RATE A CÂTE 580 LEI!

APASĂ BUTONUL DE ÎNSCRIERE PENTRU DETALII

Acum, gândește-te și pune în balanță...

Cât te costă rănile nevindecate din trecut?

Cât te costă barierele mentale în care ești blocat, fără să reușești să-ți trăiești viața pe care ți-o dorești? Cât te costă oportunitățile pe care le ratezi, lipsa de aptitudini de comunicare, de a crea conexiuni profunde. Cât te costă credințele care te limitează?

Ce opțiuni ai?

Cât timp ți-ar lua să devii conștient de adevărata ta putere interioară, să poți accesa puterea subconștientului și să transformi fricile, blocajele și limitările în aliați și oportunități, fără ajutor din partea unui expert? Cum știi că ești pe drumul cel bun?

De ce trebuie să acționezi acum?

Înscrierile sunt deschise doar până pe 23 Martie, iar următorul curs va fi abia în toamnă. Tergiversarea este un inamic cu care toți ne luptăm. Toate fricile noastre se activează atunci când ieșim din zona de confort. Dar capacitatea de a lua decizii rapide și ferme este una din armele oamenilor care au succes.

Înscrie-te în NLP Practitioner, accesează-ți puterea interioară și transformă fricile, blocajele și limitările în aliați și oportunități în doar 8 luni!

Înscrie-te în NLP Practitioner, accesează-ți puterea interioară și transformă fricile, blocajele și limitările în aliați și oportunități în doar 8 luni!

“Fie ca deciziile tale să reflecte speranțele, nu fricile tale” – Nelson Mandela

Fiecare zi este importantă și merită trăită cu adevărat, iar amânarea este ca un lup îmbrăcat în blană de oaie.

Amâni din cauza banilor sau a timpului, dar atunci când privești înauntrul tău vezi că TU ești cauza.

Te autosabotezi.

Poți face bani și poți găsi timp, dar nu mai poți recupera zilele în care nu trăiești viața pe care o meriți.

Preia controlul asupra vieții tale și asupra minții tale.

Schimbă crezurile și dărâma barierele.

Dar asta se va întâmpla doar dacă vrei. Eu îți pot oferi instrumentele și tot suportul meu, dar tu va trebui să depui efortul.

Momentul potrivit nu va veni niciodată.


Iar timpul este singurul care este același pentru toți.

Depinde doar de tine cum vrei să îl folosești.

Îl vei folosi vindecându-ți rănile trecutului, trăind prezentul cu adevărat în timp ce îți construiești viitorul…

Sau

Te vei trezi și mâine trăind o viață care nu este a ta, blocat de propriile frici și limitări, mereu în rolul de victimă și regretând că nu ai făcut totul să îți schimbi viața?

Înscrie-te în NLP PRACTITIONER și asigură-ți locul!

Prețul pentru această ediție: 4200 lei

Curs acreditat, online, pe Zoom | Feedback personalizat | Grup Privat de Whatsapp | Tehnici și secrete NLP testate | Folosești NLP pentru a face schimbări pozitive în viața ta | 7 Mastermind-uri live interactive | Diploma recunoscută național și internațional | Suport de curs video, audio, scris

Înscrie-te în NLP Practitioner, accesează-ți puterea interioară și transformă fricile, blocajele și limitările în aliați și oportunități în doar 8 luni!

Înscrie-te în NLP Practitioner, accesează-ți puterea interioară și transformă fricile, blocajele și limitările în aliați și oportunități în doar 8 luni!

Ai întrebări? Vezi dacă găsești răspunsul aici.

Pot urmări cursul înregistrat, dacă nu pot intra LIVE?

Atât cursul cât și mastermind-urile sunt înregistrate și le vei primi în format audio și video, după fiecare întâlnire, pe grupul de Whatsapp.

Îți recomand însă să vii live și să faci execrcițiile alături de ceilalți colegi, fiindcă numai așa poți obține rezultate cu adevărat importante și de durată.

Dacă nu știu nimic despre NLP pot urma acest curs?

Da, poți urma un curs de NLP Practitioner chiar dacă nu ai cunoștințe anterioare despre NLP.

Cursul de NLP Practitioner este conceput pentru a oferi o introducere cuprinzătoare în tehnici și instrumente de NLP și nu necesită cunoștințe anterioare despre subiect.

Trebuie însă să te implici activ în procesul de învățare, să fii deschis la experiențe noi și să fii dispus să îți dezvoltați abilitățile de comunicare și relaționare cu ceilalți.

Acest curs este acreditat?

Da, la finalul cursului vei primi diplomă de Practician NLP, recunoscută național (ARONLP) și internațional (EANLP), dacă parcurgi toate modulele și participi LIVE la minimum 7 din cele 8 module cu recuperarea acestuia.

GARANȚIE 100% A RESTITUIRII BANILOR DUPĂ FIECARE MODUL

Cred cu tărie că tehnicile și instrumentele pe care le vei învăța în NLP Practitioner, vor revoluționa viața ta sub toate aspectele, așa cum au făcut-o pentru mii de oameni.

Dar ca să fii sigur că nu ai nici un risc, după fiecare modul de NLP, dacă consideri că nu ai învățat nimic nou și nu ești satisfăcut de noțiunile și exercițiile făcute, primești banii înapoi. 

Îți ofer 100% garanție BANII ÎNAPOI, în 15 de zile după finalizarea modulului, fără nici o întrebare.

Și păstrezi materialele și suportul de curs. Astfel, n-ai nici un risc.

Dar lasă-mă să-ți spun un lucru, îți garantez că participarea la cele 8 Module și implementarea cunoștințelor îți vor aduce viața la un nivel la care nu a mai fost înainte.

Vei putea rezolva situații de viață care înainte îți luau ani de zile, și îți vei putea îndeplini obiectivele de 2-3 ori mai repede decât în mod normal.

Satisfactie Garantata
Zile
Ore
Minute
Secunde