fb pixel

Ștefan Sandu

Master Trainer NLP și Coach acreditat internațional și național

NLP Master

Cursul de NLP Master NU este un curs.

Este o experiență de viață, o incursiune în propria ta ființă.

Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la NLP Master

Curs Acreditat Internațional și Național

NLP pe scurt…

 • Cursul NLP are 8 module Live Online și o Tabără în format fizic (opțional), câte un weekend pe lună.
 • Primești la fiecare din cele 8 module toate materialele de curs în format Video
 • Bonusuri incluse:
  ► 7 webinarii tematice între module – Live, coaching și acces la workshopuri
  ► Coaching individual și de grup
  ► Acces nelimitat la grupul privat de Facebook NLP Terapeutic (grup de suport)

Cu ce mă ajută să devin Master?

Un motiv este să înveți să înlocuiești întrebarea: De ce? 😀

Contactează-mă - Ștefan Sandu

Cursul de Master nu este un curs. Este o experiență de viață, o incursiune în propria ta ființă.

Probabil că vei spune „același lucru a fost și la Practitioner, tot o incursiune în interior”. Ai dreptate, doar că la Master lucrurile devin clare 100% adică vei înțelege tehnicile de NLP așa cum le înțeleg maeștrii nlp.

Este o călătorie în care fiecare pas îți dezvăluie cine ești cu adevărat – și cine nu ești!

Experiența Master NLP te pune față în față cu adevăratul tău Eu. Vorbesc despre acel Eu spiritual, transcendent.

Aceasta incursiune în profunzimile psihicului tău te va purta departe peste granița psihologiei clasice, în tenebrele și zonele cele mai ascunse ale psihicului tău. Acolo unde trăiesc atât monștrii care te înspăimântă cât și zeii care îți dau putere și cunoaștere.

Master NLP

Experiența Masterului este una meditativă, spirituală, este oglinda în care încă nu ai avut curajul să privești niciodată pentru că te vei vedea exact așa cum ești. Cu temerile tale, cu slăbiciunile tale, cu puterile tale.

Master NLP nu este pentru toată lumea. Dacă nu ești pregătit să privești în întuneric, nu vei descoperi lumina.

Să deschizi ochii înconjurat de întuneric, să îți privești slăbiciunile direct, să le accepți, să le transformi, poate să fie înfricoșător.

Însă dacă păstrezi ochii închiși în noapte, lumina nu o să apară niciodată. O să trăiești toată viața cu nostalgia că ceva mai presus de tine trăiește în interiorul tău, iar tu nu ai acces la aceea putere divină pe care o deții.

Ești ca săracul care doarme pe un morman de gunoi și care nu știa că în adânc este ascunsă o comoară.

Experiența de Master NLP este revoluționară și eliberatorie, vindecătoare – scoate la suprafață comoara, sinele tău transcendent și etern.

Ceea ce o să urmeze în cele 8 luni de Master nu poți defini prin cuvinte, pentru că experiențele trebuie trăite, nu rostite. 

Te las acum să studiezi ce tematică mi-am propus pentru cursul de Master NLP. O să fim un grup complex, cu peste 30 de participanti, o să fie dificil pentru că insist mult pe studiu individual și pe experiențe practice. Dar știu că poți.

APASĂ PE BUTONUL DE MAI JOS ȘI REZERVĂ-ȚI LOCUL LA MASTER NLP

Tematica Master NLP

1. Meta Eul

Vei învăța cum anume este structurată psihologia individuală în acord (raport) perfect cu macrocosmosul (Universul) pentru ca să îți dai seama dacă există abateri ale psihologiei tale de la structurarea perfectă a macrocosmosului.

2. Hrănirea umbrei - aliatul tău ascuns

Este o metodă foarte puternică, îți arată concret cum să folosești în favoarea ta energia pe care ți-ar fi consumat-o aceasta umbră. Poți lucra pe orice umbră pe care o ai, frică, îngrijorare, etc.
Te învăț cum să-ți accesezi subconștientul, care te va ghida să-ți vindeci fricile prin a învăța să le iubești, să le integrezi și să le accepți.

3. Arhetipurile de tranziție (evoluție)

Vei învăța cum poți în mod simplu să îți rezolvi orice problemă cu care te confrunți apelând la structurile cele mai profunde de personalitate din subconștientul tău.

4. Core Transformation

Este metoda cea mai puternică și mai avansată din NLP la ora actuală. Permite descoperirea esenței tale personale și activarea acelei esențe spirituale perfecte din interiorul tău.

Este metoda NLP cu cele mai profunde transformări din cauză că acționează dincolo de nivelul conștient, descoperind identitatea ta necontaminată de programările sociale, Eul tău real, autentic.

5. Scamatoriile lingvistice (Sleight of Mouth)

Scheme de comunicare ale celor mai mari oratori din toate timpurile, modul în care acești experți în comunicare dădeau răspunsuri, puneau întrebări, produceau schimbări de convingeri.

După ce stăpânești aceste 14 metode lingvistice vei putea printr-o singură propoziție să produci orice efect dorești tu în mintea ascultătorilor.

6. Reimprinting

Tehnica aceasta folosește ce ai învățat la Linia Timpului, dar acum o vei folosi la nivel avansat. O să te ajute să programezi orice dorești tu să ți se întâmple în viitor, sau să te ajute să rescrii emoțiile din trecutul tău care te conduc și în prezent.

Este metoda care te face să te rupi ușor de legăturile emoționale negative ale trecutului.

7. Meta-programe motivaționale

În aceasta lecție înveți care sunt tiparele de motivație ale tale și ale oamenilor din jurul tău.

Metaprogramele sunt instrumente absolut necesare în orice negociere, dar te ajută enorm de mult să înțelegi ce te motivează pe tine, ce te demotivează, de ce nu faci unele lucruri pe care vrei să le faci și de ce nu te simți motivat pentru lucruri pe care ai nevoie să le faci.

8. Constelațiile sistemice

Este o metodă de a lucra cu propriul subconștient sub forma unui joc. Această metodă te ajută să transformi orice situație într-o strategie de îmbunătățire a propriei tale vieți.

O vei putea folosi și pentru tine, dar și pentru a ajuta alți oameni.

9. Terapie de reformulare a credințelor neproductive

O terapie care mult timp a fost ținută secret de armata americană: aceasta terapie facilitează accesarea și procesarea amintirilor traumatizante și a altor experiențe adverse de viață pentru a le aduce la o rezolvare adaptată fiecărui cursant.

După tratamentul cu succes cu această terapie, stresul afectiv este ameliorat și credințele negative sunt reformulate.

10. Metode de coaching

Vei învăța cum să îți construiești un program de dezvoltare personală pentru tine dar și cum să pui întrebări altei persoane pentru a produce schimbări majore în viața sa.

Vei învăța care sunt cei 10 pași pentru a putea transforma o problemă într-o soluție. Metodele de coaching pe care le vei învăța te ajută să gândești strategic, să vezi ce se ascunde în spatele unei probleme aparente și să găsești ușor pașii pentru a o rezolva.

Poți aplica aceste metode atât asupra problemelor și dorințelor tale, dar poți folosi această metodă și ca un coach care ajută alte persoane.

11. Coaching la nivel de identitate

Completează ce ai învățat anterior la coaching și te ajută să înțelegi cât de importantă este schimbarea de personalitate a unui om pentru a produce rezultatele pe care le dorește.

De asemenea vei învăța cum se produce construirea (sau îmbunătățirea, dezvoltarea) unei personalități.

La început o să lucrezi asupra propriei tale personalități, iar apoi vei putea să ajuți și alți oameni să producă schimbări profunde asupra vieții lor prin această metodă.

NLP Master

12. Descoperirea misiunii personale

Identificarea propriei vocații, a misiunii personale, a vocii interioare de care ai nevoie pentru a îți urma chemarea. Această metodă te învață cum să îți descoperi propria putere interioară, de care să te folosești ca de o ancoră atunci când ai nevoie de maximul de forță care se ascunde în subconștientul tău.

Cunoașterea propriei misiuni te ajută să știi dacă ceea ce faci este potrivit pentru tine și să iți dai seama dacă ești pe drumul corect sau nu.

13. Gândirea sistemică

Este o completare a principiilor de bază ale NLP-ului și te învață acele principii care produc transformări de durată și cu impact major asupra vieții.

Sunt regulile de gândire de care are nevoie orice om sănătos psihic, echilibrat emoțional, motivat, creativ.  Acest concept de gândire sistemică te ajută să vezi mai rapid relațiile dintre două părți, dintre cauza și efect.

14. Setarea cadrelor

Este un exercițiu de bază al NLP-ului care te învață să pregătești momentul potrivit, să faci un raport de profunzime cu exploratorul, pentru ca tehnica pe care o folosești ulterior să aibă un maxim de eficiență.
Setarea cadrelor este pregătirea mentală pentru ceea ce urmează, astfel schimbarea va fi mai rapida și durabilă.

15. Iertarea

Este un proces minunat și complex care te ajută să aplici iertarea la un nivel profund. Ai nevoie de mai multe metode din NLP Practitioner – submodalitățile, valorile, linia timpului, precum și exercițiul NLP Master de setare a cadrelor.

16. Modelarea

Este tehnica de vârf a NLP-ului. Scopul acestei metode este de a accelera enorm de mult orice proces de învățare conștientă.

Modelarea înseamnă învățarea unui comportament pe care cineva îl face foarte bine, în cel mai scurt timp.

La curs vei învăța care sunt pașii prin care poți modela rapid pe oricine, pentru ca în cel mai scurt timp să poți face exact ce face acea persoană pe care ai modelat-o.

17. Folosirea la nivel avansat a modelului Milton si Meta

Utilizarea întrebărilor în mod corect și a afirmațiilor din modelul Milton te pot ajuta în orice situație dificilă de comunicare.

La nivel de Master vei învăța cum să le combini, să le folosești împreună, să le ridici la nivel de artă lingvistică.

Se spune că cel care pune întrebări este cel care controlează discuția, dar acum vei învăța cum să pui întrebări pe niveluri diferite, cum să pui întrebări ascunse.

18. Triunghiul dramatic

Acest concept o să îți explice de ce unii oameni sunt tot timpul victime, în timp ce alții sunt cei care își asumă rol de salvator sau de agresor.

În momentul în care vei înțelege acest triunghi al morții o să poți să ajuți cu adevărat pe cineva.

Cunoașterea triunghiului morții îți permite să îți dai seama dacă tu ești într-o poziție de victimă, de agresor sau de salvator și ce ai de făcut ca să fii neutru, ca să poți să scapi din acest triunghi distructiv.

19. Construirea de tehnici NLP

La nivel de Master NLP vei putea să îți construiești și să modifici tehnicile NLP pentru a rezolva situații noi.

Vei învăța care elemente ale tehnicilor NLP se pot modifica, care trebuie sa rămână neschimbate si cum poți sa le combini astfel încât să aibă putere de transformare asupra ta și a altor oameni.

Cost

Pentru că urmează o perioadă cu mai multe cheltuieli (se aproprie și tabăra)

Investiția rămâne aceeași ca anul trecut

 • 580 RON (735 RON) pe modul – 21% reducere doar pentru câteva zile, grăbește-te
  ► adică cu doar 19 lei / zi (580 lei pe lună) devii Master NLP Acreditat! Citește mai sus ce conține fiecare din cele 8 module.
 • 10% discount pentru plata integrală (în loc de 4640 plătești doar 4180 RON)

Începem pe 1 Iulie 2023.

Locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierii.

 

Cursuri care sunt deja în desfășurare

Curs NLP Practitioner – Online & Tabără
16-17 Octombrie, 2021

Curs NLP Master – Online & Tabără
12-13 Iunie, 2021

Coaching cu NLP – Online & Tabără
23-24 Octombrie, 2021

Cursul care începe în curând

Curs NLP Master – Online & Tabără
Începem noua serie pe 1 Iulie, 2023

Master NLP - Iulie 2023

Modulul 1: 01-02 Iulie 2023
Modulul 2: 02-03 Septembrie 2023
Modulul 3: 30-01 Sept-Oct 2023
Modulul 4: 28-29 Octombrie 2023
Modulul 5: 25-26 Noiembrie 2023
Modulul 6: 16-17 Decembrie 2023
Modulul 7: 20-21 Ianuarie 2024
Modulul 8: 17-18 Februarie 2024

Opțional – Tabără

2023 este al 23-lea an în care țin cursuri, workshopuri și sesiuni de coaching, 1-to-1 și Business.

Format curs

 • Online & Tabără / 8 module plus tabără / 22 locuri disponibile
 • Exercițiile ce se învață doar față în față sunt rezervate pentru tabără

Investiție
580 lei / modul

NLP Master
Cursul complet și detaliat, în formatul extins, de 8 module plus tabără (opțional)

Trainer
Ștefan Sandu

Înscrie-te la cursul de NLP Master

PÂNĂ ÎN DATA DE 17 MAI PREȚUL ESTE REDUS CU 21%.
DECI ÎN LOC DE 735 RON/MODUL VEI PLĂTI DOAR 580 RON/MODUL.
CÂȘTIGI 1240 RON DIN DISCOUNTURI.
IAR DACĂ ALEGI SĂ PLĂTEȘTI INTEGRAL PREȚUL DEVINE 4180 RON (ADICĂ 520 RON/MODUL)