Webinar

Felicitări,

Te-ai înscris cu succes în NLP Practitioner

Începem pe 25 Martie!

Ți-am trimis chiar acum un mail de confirmare. Te rog să verifici și în Spam și să îl muți în inbox, dacă este cazul.

Vei primi în săptămâna ce urmează o invitație să te alături grupului privat de Whatsapp, unde vei primi informații valoroase despre desfășurarea cursului și vei putea ține legătura cu mine și colegii tăi.

Iată câteva din lucrurile pe care le obții participând live la toate modulele cursului:

  1. Îți crește încrederea în tine și puterea interioară și te transformi dintr-o persoană obișnuită în una extraordinară, eficientă, comunicativă și influentă.

  2. Îți dă unelte pentru performanță și acțiune, astfel încât să poți atât modela persoane de succes, dar de asemenea să poți identifica ușor resurse care te pot ajuta să-ți îndeplinești obiectivele.

  3. Devii un maestru în comunicare, dezvoltându-ți capacitatea de a înțelege și interpreta corect mesajele verbale sau non-verbale ale persoanei cu care comunici, de a capta atenția oamenilor și a-i influența pozitiv.

  4. Ai acces la puterea minții și a subconștientului tău, scapi de tiparele mentale distructive și înveți să-ți concentrezi gândurile pentru a-ți atinge obiectivele.

  5. Îți controlezi și vindeci emoțiile distructive și înveți cum să-ți amplifici emoțiile pozitive de încredere în sine, bucurie și fericire, voința și entuziasm sau motivație.

  6. Devii conştient de propria putere şi o foloseşti pentru a-ţi demonta toate barierele mentale (frici, blocaje, limitări) ca să le transformi în aliaţi şi oportunităţi.

  7. Găseşti echilibrul mult dorit între viaţa personală şi cea profesională ca să te poţi bucura pe îndelete de pasiuni şi timp liber.

  8. Ghidezi, influenţezi şi sprijini pe alţii în crearea propriului succes.

  9. Îți descoperi misiunea și scopul vieții tale. Îți antrenezi creativitatea și recunoștința pentru a-ți descoperi adevăratul tău scop.

  10. Trăiești experiența meditației și descoperi cine ești cu adevărat, afli cum să te pui în contact cu sufletul tău, cu vocea ta interioară și îți trezești energia spirituală.

Ne vedem la curs!