Despre

Bine ai venit la nlpterapeutic.ro – un spațiu pe care îl dedic vindecării și transformării tale interioare.

Numele meu este Ștefan Sandu și mă bucur să ne cunoaștem.

Sunt Trainer NLP, Coach și Hipnoterapeut iar scopul pentru care sunt aici este de a te însoți cu încredere și răbdare în procesul vindecării suferințelor sau problemelor cu care te confrunți, astfel încât să descoperi cum să trăiești în armonie, fericit și împlinit.

Fiecare dintre noi trecem, mai devreme sau mai tarziu, prin experiențe neplăcute, extreme, chiar drame. Și eu am trecut, și nu o dată, de mai multe ori.

Îmi amintesc de momentele de criză financiară care îmi destabilizaseră relațiile familiale și de business. Un coșmar mult prea real care paraliza și distrugea încet, dar sigur, temelia încrederii în mine și a voinței de a acționa.

Aș fi acționat, dar cum?

Citește mai mult

Coaching

Life coachingul este unul dintre cele mai eficiente și rapide procese de a obține ceea ce îți dorești.

Orice dorință pe care o ai va rămâne la nivel de vis dacă nu-i dai șansa de a fi concretizată în plan real. Iar asta o poți face numai în baza unui plan bine pus la punct, cu obiective specifice și acțiuni bine determinate.

Dacă nu îți alcătuiești planul vieții tale, sunt șanse să cazi în planul altcuiva. Și ghici ce au plănuit pentru tine? Mai nimic.
(Jim Rohn) 

Dispunem de un potențial uriaș și căutăm să obținem cât mai mult din el.

De accea, rolul meu este de a fi acel ghid care să te suțină și motiveze permanent în propria călătorie de autocunoaștere și conștientizare.

Citește mai mult

Contact

Mă găsești la nr. 0745 397 123, îmi poți scrie la [email protected] sau folosind formularul de mai jos:

Acord in conformitate cu GDPR