fb pixel

Ștefan Sandu

Master Trainer NLP și Coach acreditat internațional și național

Despre mine

Anul acesta sunt 22 de ani în care am format peste 2000 de cursanți, prin cursuri, workshopuri și sesiuni de coaching. Sunt recunoscător că am reușit să-i ajut în evoluția lor.

Ștefan Sandu

Master Trainer NLP și Coach acreditat internațional și național.

Curs NLP Practitioner
Bine ai venit la NLP Terapeutic – un spațiu pe care îl dedic vindecării și transformării tale interioare.

Numele meu este Ștefan Sandu și mă bucur să ne cunoaștem.

Sunt Trainer NLP, Coach și Hipnoterapeut iar scopul pentru care sunt aici este de a te însoți cu încredere și răbdare în procesul vindecării suferințelor sau problemelor cu care te confrunți, astfel încât să descoperi cum să trăiești în armonie, fericit și împlinit.

Fiecare dintre noi trecem, mai devreme sau mai târziu, prin experiențe neplăcute, extreme, chiar drame. Și eu am trecut, și nu o dată, de mai multe ori.

Îmi amintesc de momentele de criză financiară care îmi destabilizaseră relațiile familiale și de business. Un coșmar mult prea real care paraliza și distrugea încet, dar sigur, temelia încrederii în mine și a voinței de a acționa.

Aș fi acționat, dar cum?

Și chiar dacă aș fi știut cum, prin ce anume, cu ce instrumente? Totuși, voiam să ofer celor apropiați și familiei afecțiune și stabilitate…

Dar, când am ajuns să conștientizez că: “A trăi înseamnă a te vindeca și a te reînnoi în fiecare zi, dar și a te regăsi și a te recuceri”(Henri Frederic Amiel), am început imediat să mă orientez către interior și să îmi dedic timp și spațiu pentru a identifica ce mă împiedică în parcursul meu, ca sa mă pot vindeca pentru a merge mai departe. Tehnicile și exercițiile din NLP (Programare Neuro Lingvistica) m-au ajutat cel mai mult, ele au fost cheia care mi-a schimbat întreaga existență – practic, un nou statut, o relație împlinită cu soția și copiii, un business reinventat și adaptat momentului.

Vindecarea acelor răni mi-a adus o mare bucurie, și mie și celor apropiați, însă adevărata satisfacție a venit din faptul că i-am ajutat și pe ceilalți să își depășească și rezolve propriile blocaje, fie personale, fie profesionale.

Am început cu oamenii din echipa mea, ulterior au urmat cei care s-au înscris la cursurile NLP pe care le susțin în prezent în Online, Timișoara, Oradea, Cluj și București.

Dacă ar fi să numesc una dintre credințele care m-a ajutat cel mai mult, ar fi aceasta:

Tot ceea ce faci prin gândurile, acțiunile și comportamentele tale să fie în armonie cu tine însuți, cu ceilalți și natura!

Certificările mele sunt: