Despre

Bine ai venit la nlpterapeutic.ro – un spațiu pe care îl dedic vindecării și transformării tale interioare.

Numele meu este Ștefan Sandu și mă bucur să ne cunoaștem.

Sunt Trainer NLP, Coach și Hipnoterapeut iar scopul pentru care sunt aici este de a te însoți cu încredere și răbdare în procesul vindecării suferințelor sau problemelor cu care te confrunți, astfel încât să descoperi cum să trăiești în armonie, fericit și împlinit.

Fiecare dintre noi trecem, mai devreme sau mai tarziu, prin experiențe neplăcute, extreme, chiar drame. Și eu am trecut, și nu o dată, de mai multe ori.

Îmi amintesc de momentele de criză financiară care îmi destabilizaseră relațiile familiale și de business. Un coșmar mult prea real care paraliza și distrugea încet, dar sigur, temelia încrederii în mine și a voinței de a acționa.

Aș fi acționat, dar cum?

Și chiar dacă aș fi știut cum, prin ce anume, cu ce instrumente? Totuși, voiam să ofer celor apropiați și familiei afecțiune și stabilitate…

Dar, când am ajuns să conștientizez că:

“A trăi înseamnă a te vindeca și a te reînnoi în fiecare zi, dar și a te regăsi și a te recuceri”
(Henri Frederic Amiel)

Am început imediat să mă orientez către interior și să îmi dedic timp și spațiu pentru a identifica ce mă împiedică în parcursul meu, ca sa mă pot vindeca pentru a merge mai departe. Tehnicile și exercițiile din NLP (Programare Neuro Lingvistica) m-au ajutat cel mai mult, ele au fost cheia care mi-a schimbat întreaga existență – practic, un nou statut, o relație împlinită cu soția și copii, un business reinventat și adaptat momentului.

Vindecarea acelor răni mi-a adus o mare bucurie, și mie și celor apropiați, însă adevarata satisfacție a venit din faptul că i-am ajutat și pe ceilalți să își depășească și rezolve propriile blocaje, fie personale, fie profesionale.

Am început cu oamenii din echipa mea, ulterior au urmat cei care s-au înscris la cursurile NLP pe care le susțin în prezent în Timișoara, Oradea, Cluj și Bucuresti.

Descrierea cursului de NLP Practitioner o poți citi aici: NLP Practitioner

Descrierea cursului de NLP Master o poți citi aici: NLP Master

Dacă ar fi să numesc una dintre credințele care m-a ajutat cel mai mult, ar fi aceasta:

Tot ceea ce faci prin gândurile, acțiunile și comportamentele tale să fie în armonie cu tine însuți, cu ceilalți și natura!

Certificările mele sunt:

  • NLP Practitioner, NLP Master, Master Trainer NLP – acreditare națională (ARONLP), acreditare internaționala (EANLP)
  • Master Coach NLP – acreditare națională (ARONLP), acreditare internaționala (EANLP)
  • Hipnoterapie – acreditare Academia Română și Europeană de Hipnoză
  • Antreprenor – 20 de ani în domeniul vânzărilor

Monika Kele, Businesswoman

Prietenul meu Ştefan este o persoană absolut specială pe care o cunosc de aproximativ 17 ani. În tot acest timp a dat dovadă de o incredibilă integrare şi implicare în tot ce înseamnă munca de echipă ….îl pot defini ca un adevărat jucător de echipă. Ori de câte ori i se cere ajutor, se află într-o formă de inspiraţie maximă şi dăruire totală şi văd cum fericirea lui creşte cu cat aduce mai multă contribuţie în viaţa acelora care apeleză la el.

Ovidiu Răduică – Inginer

NLP-ul e un instrument pe care îl ai la îndemană și îl poți folosi în orice situație. Pe langă faptul că am învățat să citesc non-verbalul oamenilor și să stabilesc mai ușor raport cu aceștia, acum știu cum să mă detașez de situațiile negative.