fb pixel

Ștefan Sandu

Master Trainer NLP și Coach acreditat internațional și național

Cu ce te ajută NLP-ul?

Cu ce te ajută NLP-ul

Poți da click pe fiecare din cele 7 puncte de mai jos pentru a vedea mai multe detalii

Cel mai important element în viața mea este să am puterea și capacitatea să îmi ating obiectivele.

A venit un moment în viață mea în care am observat că îmi realizez foarte ușor aproape tot ce îmi propun, eu care credeam că nu voi reuși niciodată.

NLP-ul conține strategiile celor mai eficienți oameni din domenii diverse, îți pune pe tavă modul de gândire al oamenilor de succes.

Ce face un om se bazează pe cum gândește el.

Cel mai important cuvânt din NLP este „modelarea”.

Modelare înseamnă să înveți cum gândește un om care are succes și ce îl face pe acel om să fie un om deosebit, extraordinar.

De fapt NLP-ul îți da acces la mintea oamenilor extraordinari.

NLP este o baghetă magică pentru cine vrea să învețe să folosească la maxim propria minte și propriile emoții.

În această categorie intră mai multe abilități pe care un absolvent de NLP le stăpânește perfect.

  • ai capacitatea de a înțelege și interpreta corect toate mesajele verbale și mai ales non-verbale ale celui cu care comunică, „citești” chiar mult mai mult decât ar vrea interlocutorul să comunice.
  • dezvolți o capacitate automată de detectare a adevărului în discuțiile cu ceilalți, înțelegi instantaneu dacă cineva minte sau spune adevărul.
  • antrenezi la maxim capacitatea de a capta atenția oamenilor și de a îi motiva, de a îi face să se simtă bine, de a schimba modul lor de gândire și a îi influența pozitiv.
  • înveți cum să transformi timiditatea în curaj și autenticitate, cum să te simți relaxat și sigur pe ține când vorbești cu alți oameni, indiferent de subiect sau de persoană.

Oamenii de succes au un punct comun. Faptul că reușesc să strângă în jurul lor comunități de oameni mai mari sau mai mici. Succesul este al leaderilor.

Cursul de NLP este un curs al elitelor. Participanții sunt în general manageri, avocați, coach, traineri de succes, leaderi pe domeniul lor de activitate.

Ceea ce înveți la NLP îți schimbă modul de a reacționa la situații, îți schimbă atitudinea, îți schimbă energia personală. Te transformă dintr-o persoană obișnuită într-un om extraordinar, eficient, comunicativ, influent.

Emoțiile reprezintă aliatul tău cel mai important. Dacă știi să îți controlezi și să îți schimbi emoțiile la voința, puterea ta devine inepuizabilă.

Emoțiile negative te sabotează și pentru omul obișnuit par imposibil de stăpânit.

La cursul de NLP înveți cum să stăpânești orice emoție în 30 de secunde și cum să o faci să dispară definitiv.

Scapi de traumele emoționale din trecut, de vinovăția pe care o simți din cauza greșelilor pe care le-ai făcut și nu le poți uită.

Și mai mult decât atât, înveți cum să îți amplifici emoțiile pozitive de încredere în ține, bucurie și fericire, voința și entuziasm, motivație.

După cursul NLP emoțiile nu o să te mai poată stăpâni, ci o să fie ele stăpânite de ține, în orice situație.

Vei învăța să descoperi ce anume te împlinește sufletește cu adevărat.

Am inclus în cursul NLP metode puternice pentru descoperirea vocație tale, pentru a descoperi ce anume te face pe tine fericit și care e drumul pe care ești predestinat să îl urmezi pentru a îți împlini menirea și scopul în viață.

Vei învață să îți descoperi misiunea personală și să o urmezi până la capăt.

Calitatea cea mai importantă pe care e nevoie să o antrenezi este creativitatea și vei avea exerciții practice pentru asta în cursul NLP.

Gândurile sunt cauza tuturor succeselor tale. La curs înveți să îți stăpânești gândurile, dialogul interior, concentrarea mentală.

Pentru a îți atinge obiectivele ai nevoie de o minte controlată, concentrată pe obiectiv.

Mintea este centrul tău de comandă, de acolo îți poți controla și emoțiile ușor. Gândurile te ajută să faci rapid conexiuni între lucruri pe care alții nu le pot conecta.

Comparația dintre mintea unui om mediocru și un om de succes este că mintea omului de succes e concentrată pe un singur gând, iar omul mediocru are zeci și sute de gânduri care îi disipează energia mentală.

Vei învăța să îți concentrezi efortul mental cât de mult e nevoie până când îți îndeplinești scopul, fără să cedezi, fără să obosești.

Din momentul în care te transformi și îți e ușor de tot să îți atingi toate obiectivele pe care le dorești nu îți mai rămân provocări prea multe.

Din acel moment apare dorința de a cunoaște cine ești cu adevărat.

Atunci e momentul să te descoperi pe tine, cu toate calitățile tale ascunse, să afli prin meditație cum poți să trezești în ține energia spirituală.

Prin tehnici de relaxare mentală, transă, meditație o să înveți cum să te pui în contact cu sufletul tău, cu vocea ta interioară.

Doar în momentul în care te cunoști cu adevărat pe tine însuți, ai atins punctul cel mai înalt al evoluției tale.

Apăsa pe butonul galben pentru a fi sigur/ă că ai locul rezervat din timp!

Să recapitulăm, practic cu ce te ajută NLP-ul?

✅ Îți crește încrederea în tine și puterea interioară

✅ Îți dă unelte pentru performanță și acțiune

✅ Devii un maestru în comunicare

✅ Ai acces la puterea minții și a subconștientului tău

✅ Îți controlezi și vindeci emoțiile distructive

✅ Îți descoperi misiunea și scopul vieții tale

✅ Trăiești experiența meditației și descoperi cine ești cu adevărat

Vrei să vezi NLP-ul în practică?

Am pregătit special pentru oameni ca tine, curioși și interesați de evoluția personală, un cadou: